Průvodce dětskými velikostmi oblečení

Nejste si jistí, jakou velikost dětského nebo dospělého oblečení zvolit? Připravili jsme pro vás tabulky velikostí, které blíže upřesňují, jakým způsobem přiřazujeme k oblečení konkrétní velikost.

Ke každému kousku oblečení přiřazujeme vždy jednu správnou velikost, neuvádíme rozsah velikostí. Pro označení velikosti vycházíme z číslování, kdy danému věku dětí odpovídá konkrétní velikost.

U dámského a pánského oblečení využíváme českého číslování, do kterého všechny výrobcem uvedené velikosti převádíme. Pro vaši lepší představu ještě v detailu každého kusu oblečení uvádíme jeho konkrétní námi naměřené rozměry.

Více o tom, jak v Brumlovi převádíme velikosti se dozvíte také na našem blogu ve článku Jak rozlišit značení velikostí dětského oblečení.

Tabulka velikostí miminek do 1 roku

Tabulka velikostí dětí do 1 roku

Pokud tápete, které kousky se vyplatí pořídit, inspirovat se můžete v našem článku Co by nemělo chybět v šatníku novorozence.

Tabulka velikostí batolat do 3 roků

Tabulka velikostí dětí do 3 roku

Vaše dítě začíná objevovat svět a vy přemýšlíte, jak ho obléci do všech rozmarů počasí? Pomoci vám v tom může náš článek Jak obléknout batole do každého počasí: praktický průvodce.

Tabulka velikostí předškoláků do 6 let

Tabulka velikostí dětí do 6 roků

Čeká vás nástup do školky? Přemýšlíte, jestli máte doma vše? Zkontrolovat si to můžete v našem článku Příprava na první den ve školce: na co nezapomenout.

Tabulka velikostí školáků do 12 let

Tabulka velikostí dětí do 12 let

Na školní děti je dnes mnoho požadavků a jejich život je doslova nabitý akcí. Existují kousky, které se rozhodně vyplatí pořídit z druhé ruky? Dozvíte se v článku Oblečení pro školáky - co se vyplatí nakoupit v second handu.

Tabulka velikostí teenagerů od 12 let

Tabulka velikostí dětí od 12 let

Nakupovat pro teenagera může být pro nás rodiče dost tenký led :-) Pro rodiče teenagerů ale máme malý tahák Jak pomoci teenagerovi s hledáním jeho osobního stylu.