Značka oblečení F&F

Oděvní značka F&F, která pochází z Velké Británie, si u nás získala mnoho příznivců. Důvod je jednoduchý - obchod nabízí pestrou nabídku oblečení pro celou rodinu včetně našich nejmenších To vše za příznivou cenu, navíc sortiment jde ruku v ruce s aktuálními módními trendy. Každý si zde přijde na své bez ohledu na věk, postavu i preference. Značka nabízí oblečení všech střihů, tvarů i velikostí. A protože tato značka nechybí také v naší nabídce, pojďme si ji popsat detailněji.

Pár zajímavostí z historie značky

Historie značky F&F sahá do roku 2000, kdy byla založena ve Velké Británii. Od samého začátku bylo hlavním cílem prodávat konfekční oblečení, které kopíruje aktuální módní trendy, a zároveň je dostupné každému za rozumnou cenu. Lidé ocenili také rozmanitost sortimentu, neboť značka se zaměřuje také na nekonfekční velikosti a přináší bohatý výběr oblečení pro děti. V průběhu roku 2008 expandovala také do dalších zemí střední Evropy, konkrétně do České a Slovenské republiky, do Maďarska, Polska a o dva roky později rozšířila svou působnost také na Blízký východ, do Turecka, Číny, Malajsie, Thajska a Jižní Koreje. Kromě oblečení společnost rozšířila svůj sortiment také o produkty do domácnosti.

Bohatá nabídka pro každého

V České republice můžete najít módu F&F převážně v obchodních řetězcích Tesco. V roce 2010 byl však otevřen také první samostatný obchod v Evropě, a to v OC Palladium na Náměstí Republiky v Praze.

A jakou módu můžeme od této značky očekávat? Obecně řečeno od všeho něco - eleganci, ležérnost, sportovní modely a i ty společenské. Zkrátka vše, co vás jen napadne. Společnost jednotlivé kolekce rozděluje podle kategorií, což vám usnadní orientaci.

Kolekce F&F Black představuje exkluzivní řadu velmi elegantního oblečení pro ty nejnáročnější zákazníky. Patří sem modely určené do práce i do společnosti.

Pod názvem F&F Blue najdeme stylové trendy oblečení určené zejména pro volnočasové aktivity. Na své si přijdou milovníci denimové módy, která je zde bohatě zastoupena. Najdete zde trička, kalhoty, mikiny, svetry a mnoho dalších výrobků.

Nejnižší řada, která nabízí každodenní produkty za velice příznivé ceny je F&F Basics. Zákazníci zde najdou jednoduchá trička, mikiny, svetry, domácí oděv, zkrátka neformální oblečení určené pro běžné nošení.

Ženy, které hledají atypické oblečení a nemají zrovna konfekční postavu, jistě zaujme kolekce F&F True. Ta zahrnuje pestrou škálu velikostí a střihů, nabízí elegantní a stylovou módu pro každou ženu.

Značka nezapomíná také na naše nejmenší, pro které je připravena móda F&F Kids. Rodiče zaujme opět příznivá cena, protože děti z oblečení velmi rychle vyrostou. Kolekce jsou rozděleny podle věku a pohlaví. Najdete zde sortiment podle aktuálního ročního období i stálou nabídku.

Součástí nabídky F&F jsou také rozmanité doplňky v podobě pásků, kabelek, spodního prádla či plavek.