7 důvodů pro nákup oblečení v online second handu

Nakupování oblečení v online secondhandu má spoustu výhod. Sepsali jsme pro vás 7 hlavních předností.

1. Cena

Prodáváme levné použité dětské oblečení z Anglie za ceny, které jsou mnohem nižší než v kamenných obchodech. Naše obvyklá cena trička je 59 Kč, mikiny 89 Kč, kalhoty 89 Kč.

2. Obrovská a pravidelná nabídka

Zákazníci našeho online seconhandu vybírají každý týden z 13.000 nových kousků dětského a dospělého oblečení. To vám žádný jiný dětský bazárek nenabídne!
Novinky v e-shopu doplňujeme pravidelně každé pondělí a čtvrtek v 8:00. Přijďte první, ať ulovíte ty nejúžasnější kousky!

3. Kvalita a módnost

I přesto, že kupujete použité levné oděvy, kvalita a moderní design snese srovnání s novým oblečením.Tlak zákazníků na kvalitu roste a vy získáváte to nejlepší značkové oblečení pro děti i pro dospělé.

4. Rozmanitost = značkové oblečení a outlet

Nabízíme oblečení z Anglie všech značek a velikostí. Nebudete mít problém najít oblečení Next, na své si přijdou ženy v sekci Dámský secondhand online. Pokud máte raději nové zboží, můžete vybírat v kategorii Outlet oblečení.

5. Jedinečnost

Neradi potkáváte lidi, kteří mají oblečené stejné oblečení jako vy? U nás se vám to nestane - každý kus oblečení je unikátní a díky zastoupení mnoha oděvních značek se zboží se téměř neopakuje.

6. Životní prostředí

Nákupem použitého oblečení mu dáváte nový život. Věděli jste, že na výrobku jednoho trička je potřeba neskutečných 2.500 litrů vody? 

7. Pohodlí

Nemusíte obíhat kamenné sekáče. Značkové a levné dětské oblečení nakoupíte v online secondhandu přímo z vašeho domova a až domů vám ho doručí spolehliví dopravci.