Zkušenosti a recenze - jak nás vidí zákazníci

Ještě jste u nás oblečení pro děti nebo pro sebe nekupovala? Pak vás jistě zajímají zkušenosti, které mají jiné zákaznice našeho second handu. 

Vybrali jsme hodnocení skutečných osob, která vám pomohou získat důvěru v naše fungování a naše oblečky. Všechny recenze najdete na Heureka.cz

07.01.2020 100% Ověřený zákazník
Velký výběr, spolehlivý obchod, rychlé dodání
 
07.01.2020 100% Ověřený zákazník
Rychlé dodání
 
06.01.2020 100% Jaroslava
Doporučuji všem.
 
06.01.2020 100% Delfinek800
Nakupuji uz nekolik roku a pokaždé spokojenost.
 
06.01.2020 100% Ověřený zákazník
Jsem mile překvapená veškeré zboží co jsem objednala pro svoje vnoučata bylo ve velmi dobrém stavu
 
05.01.2020 100% janka24
Přišlo mi pěkné zboží, za velmi dobrou cenu.Myslím si,že obchod budu využívat častěji.
 
26.12.2019 100% Maja
Nakupujem tu pravidelne pre seba, dcéru, vnučky. Páči sa mi, že nemusím chodiť po obchodoch, ušetrím čas a získam pekné, kvalitné kúsky za dobrú cenu. Výhodou je možnosť rezervácie a vrátenia tovaru. Vynikajúca je
tiež komunikácia s obchodom a rýchle dodanie.
 
25.12.2019 100% Ověřený zákazník
Velký výběr oblečení za přijatelné ceny.
 
23.12.2019 100% Ověřený zákazník
hezké oblečení,nové oblečení s visačkou,přijatelné ceny
 
23.12.2019 90% Ověřený zákazník
Velice rychle dodání. Zboží, které vždy přišlo, bylo ve stavu nad moje očekávání a vždycky jsem byla naprosto spokojena.
 
21.12.2019 100% Lenkahej
Velký výběr , hození do košíku , platba a doručení - vše rychlé , bez problému . Kvalita zboží výborná - dle uvedeni v obchodu
 
21.12.2019 100% MARTINA BACO
Krásné oblečení v top stavu, děkuji.
 
16.12.2019 100% Ověřený zákazník
Rychle zasláno, dobře zabaleno.
 
15.12.2019 100% Jessi268
Krásné věci za skvělé ceny
 
11.12.2019 100% Ověřený zákazník
Jediný dětský sekáček, ze kterého všechno zboží vypadá jako nové. Jsem naprosto spokojená a už se těším na další nákup.
 
07.12.2019 100% Ověřený zákazník
Nakupuji zde neustále už mnoho let. Kromě časových důvodů bych ani takto rozmanité kousky v obchodech nesehnala. Díky, Brumlo, že jsi! :-)
 
06.12.2019 80% Joh
Spokojenost! Nakupuji pravidelně pro dítě. Moc hezké kousky značkové ve výborném stavu! Ještě že Brumlu máme :D :) Občas se mi stalo, že přišlo zboží trochu menší než jsem myslela, ale byla spíš moje chyba, že jsem si to nepřeměřila. Všude píšou délku rukávů apod. Je těď aspoň dobré, že mají v nabídce Vrácení zboží. Příště ho mohu bez problému vrátit :)
 
06.12.2019 90% Mulca
Rychlý a spolehlivý obchod, zboží odpovídá popisu.
 
04.12.2019 100% Martina
Objednávám opakovaně a velká spokojenost.
 
28.11.2019 100% Silvie
Dětské oblečení je opravdu krásné a kvalitní.
 
26.11.2019 100% Ověřený zákazník
Krásné oblečení za super ceny.
 
26.11.2019 100% Ivana Maršálková
Velice děkuji za rychlé vyřízení oblečení vypadá krásně tak, jak je popsáno vždy z obrázku ještě jednou velmi děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků, Maršálková.
 
25.11.2019 100% Ověřený zákazník
Spolehlivý obchod, doporučuji.
 
22.11.2019 100% Ověřený zákazník
Hezké zboží za dobré ceny.
 
21.11.2019 90% Mirisek
Skvělý výběr, rychlé jednání, doporučuji.
 
20.11.2019 100% Ověřený zákazník
I přes nedostatek fotek oblečení se sem ráda vracím.
 
15.11.2019 100% Ajinka
Vřele,doporučuji Brumlu,jsem uplne nadšena s oblečeni,kupuji u nich pravidelně,co se mi narodila dcerka,uz to je 3,5 roku.
 
13.11.2019 - 100% - Jitka
Kvalitní oblečení za bezvadné ceny. Skvělá komunikace se zákazníkem.
 
11.11.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Nakupuji zde celkem pravidelně (několikrát do roka) oblečení pro děti a naprostá spokojenost. Zboží doručeno rychle, nikdy nic nechybělo, kvalita vždy odpovídala popisu na webu. Rozhodně doporučuji.
 
06.11.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Nakupuji celkem pravidelně a jsem spokojená. Velký výběr, pěkné zboží, dobré ceny.
 
25.10.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Doporučuji. Krásné, kvalitní kousky, rychlé zpracování objednávky, vše čisté, v balíčku nikdy nic nechybělo. Kvituji možnost rezervace.
 
25.10.2019 - 100% - Gábi
Vše v naprostém pořádku.Oblečení také ve skvělém stavu.
 
25.10.2019 - 100% - Denisa
Luxusní second hand oblečení pro děti i dospělé. Poprvé jsem nakoupila i pro sebe a opravdu nádhera. Někdy je to boj, myslím, že do budoucna by to chtělo častější a větší vklady zboží.
 
22.10.2019 - 90% - Veronika Ehrlichová
Naprostá spokojenost.

21.10.2019 - 100% - Alena
V tomto obchodě nakupuji už řadu let. Maximální spokojenost, rychlost,....
 
11.10.2019 - 90% - Marketa
Na Brumlovi jsem pro dcerku "ulovila" za par korun krasne kousky, ktere nikdo nema.
Zbozi, ktere neodpovida mym predstavam, lze bez problemu vratit.
 
11.10.2019 - 100% - Jana
Rychlé doručení , zboží kvalitní. Velká spokojenost.
 
11.10.2019 - 100% - Petra B.
Nakupuji na Brumlovi oblečení pro dcerku již sedm let a vždy jsem velmi spokojená. Poslední dobou je i vyhledávání přehlednější. Zpracování objednávky a zaslání zboží proběhne vždy v řádu dvou až tří dnů. Brumlu doporučuji!
 
11.10.2019 - 100% - Adéla
Všechny věci v perfektním stavu a rychlé dodání. Brzy zase něco objednáme:-)
 
11.10.2019 - 100% - fisalu
Na nic si nemohu stěžovat. Rychlé dodání a oblečení je nádherné, čisté, voňavé. Po předchozí špatné zkušenosti s jiným eshop je toto opravdu milé překvapení a jsem nadšená. Už se chystá další objednávka :)
 
09.10.2019 - 100% - Kateřina
Super obchod, nakupuji tam pro syna už dlouho.
 
08.10.2019 - 100% - Zuzana Marie
Určitě se sem vrátím nakupovat na další období. Pro děti se tu nakupuje moc hezky, výhodou je možnost rezervovat si kousky a další týden přibrat něco z nové nabídky. Rezervace oblečení jsou ale závazné, takže je dobré si to opravdu promyslet.
 
07.10.2019 - 100% - Jaroslava
Jsem stálou zákaznicí a vždy spokojena.
 
07.10.2019 - 100% - Ověřený zákazník
Tento shop určitě doporučuji, zboží si můžete zarezervovat a postupně (myslím, že po dobu 3 týdnů) můžete dohazovat nové zboží, takže ušetříte za poštovné. Popis zboží na e-shopu odpovídá. Vracení zboží probíhá rychle a naprosto bez problémů.

23.09.2019 - 100% - Kikimaruška
Nakupuji zde několik let pravidelně na děti. Doporučuji.


20.09.2019 - 100% - Markéta N.
Dlouhodobě spolehlivý eshop. Nakupuji zde již mnoho let. Vždy spokojenost.

 
20.09.2019 - 100% - Jana P.
Poprvé jsem objednala větší množství zboží a vše bylo naprosto v pořádku, většina věcí jako nová. Podruhé se mi líbila jen polovina věcí, tak jsem zbytek obratem poslala zpět a hned v den převzetí vráceného zboží mi byly peníze vráceny zpět na účet. Jsem tedy s tímto obchodem velice spokojená a můžu jedině doporučit :)
 
20.09.2019 - 100% - Hana
Jako vždy naprostá spokojenost jak se zbožím, tak s dopravou i komunikací. Velkou výhodou je možnost rezervace.
 
20.09.2019 - Katka
Už jsem psala několikrát :) objednávám pro syna již cca 8 let a vždy velká spokojenost. Takže zůstávám věrná Brumlovi. Děkuji a pokračujte.
 
11.09.2019 - 100% - Lenka
Objednávala jsem u Vás už podruhé a určitě ne naposled. Zboží přišlo brzo byla jsem příjemně překvapená jeho kvalitou.
 
10.09.2019 - 100% - DominikaH
Nakupuji už rok a vždy maximální spokojenost.
 
07.09.2019 - 100% - Hanka
S nákupem jsem byla moc spokojená a určitě se vrátím.
 
06.09.2019 - 100% - Ilona
Již zde objednávám sedm let. Veliká spokojenost. Velice vstřícní.
 
03.09.2019 - 100% - Alena N.
Spokojenost s nákupem je velká. Oblečení přijde čisté, bez známek nošení. Vnučka rychle roste,jenom někdy nesedí velikost, ale to je riziko všech objednávek bez možnosti vyzkoušení. Doporučuji. Rychlé dodání, vyhovuje mi i platba přes internetbanku. Spokojenost.
 
26.08.2019 - 100% - Gabriela P.
Super nakupy znackoveho obleceni pro deti za par korun. Vzdy prislo v perfektnim stavu.
 
Všechny recenze najdete na Heureka.cz